2017. március 31., péntek

Falvágás, betonvágás árak


Falvágás.hu: ha egy nagyobb ajtóra, közlekedőre vagy ablakra van szüksége, számíthat ránk, emellett akár ajtó-, ablakszélesítésben is a rendelkezésére állunk.

Falvágás, betonvágás

A falvágásra sokszor nagy szükség lehet, például ha tágabb terekre vágyunk, vagy ha csak egy új nyílást szeretnénk kialakíttatni két helyiség között. Legyen szó ipari épületekről, családi házról vagy panellakásról, falvágással mindenhol megvalósíthatóak ügyfeleink elképzelései, statikai felügyelet mellett szakszerűen akár vasbetonba is. A falak vágása egy egyre gyakrabban igénybe vett és elfogadott szolgáltatás, mert napjainkban fontos a maximális térkihasználás.

Korrekt árak, minőségi munka!

Falvágás, betonvágás, csőfúrás

Nem feltétlenül szükséges kiköltözni pár napra otthontól, amíg a falvágás, panelvágás és egyéb munkálatok zajlanak, mert garanciát vállalunk a tevékenységünkre, így vállaljuk azt is, hogy minden munkaterülettel érintkezésben lévő tárgyat védünk, letakarunk. Vizes technológiánknak, és nagy teljesítményű elszívógépeinknek köszönhetően, hogy munkánk minimális szennyeződést okoz. Mivel egyértelműen a biztonság a legfontosabb, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik az ideális megoldások. Vállaljuk mindezek mellett a falvágáskor keletkezett törmelék, sitt elszállítását, illetve a statikai engedélyeztetést is.

Oldalunkon bővebb információkhoz juthat és árajánlatot is kérhet: falvagas.hu