2022. augusztus 24., szerda

Mapei csemperagasztók széles választékban a Szakkereskedőtől

 A Szakkereskedő.hu építőanyagokat forgalmazó netes szakáruház remek áron, óriási választékban árul kiváló minőségű Mapei termékeket.

Az 1937-ben Olaszországban megszületett Mapei a világ legnagyobb építőipari ragasztókat, szigetelőanyagokat és kemikáliát előállító vállalata, 5 földrész 27 országában, például idehaza is tevékenykedik. Jelenleg 67 leányvállalat és 58 gyártóegység áll a tulajdonában.




Webes áruházunkban óriási választékban vásárolhatóak különféle Mapei csemperagasztók, alapozók, fugázók, víz- és hőszigetelési anyagok, bel- és kültéri festékek, ragasztók. termékpalettánk továbbá tartalmaz Mapei betonadalék-szereket, különleges mélyépítési anyagokat, illetve egyéb építéskémiai termékeket is. Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, friss termékkészlettel állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére.

Az adatbázisunkat azonban nem csak folyamatosan aktualizáljuk, hanem ezen kívül hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is megosztunk.

Szakkereskedő.hu szakáruházban megvásárolt Mapei termékek átvehetőek az Elérhetőségeink pontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban. A fizetés teljesítése megoldható vagy előreutalással vagy személyesen az átvétel helyszínén.