2022. augusztus 24., szerda

Villas öntapadó bitumenes lemez széles választékban kaphatóak

A Villas öntapadó bitumenes lemez SBS-modifikált (elasztomer) bitumennel, 120 g/m2 nagy szilárdságú kombinált hordozón, üvegszövet háló-erősítéssel.




Öntapadó bitumenes vízszigetelő lemez SBS-modifikált (elasztomer) bitumennel, 120 g/m2 nagy szilárdságú kombinált hordozón, üvegszövet háló-erősítéssel. felső oldalán finomhomok szórással és fóliával védett bitumenes felületű, 8 cm széles oldalsó átfedősávval, alsó oldalán lehúzható védőfóliával védett öntapadó elasztomer bitumenes felülettel többrétegű lapostető szigetelésekhez öntapadó alátétlemezként új tetőkhöz és lapostetők felújításához, gyors és biztonságos szigetelés a hidegen öntapadó alsó felületnek és az átfedősávnak köszönhetően, elhelyezés után közvetlenül visszaszedhető, így a rosszul elhelyezett szigetelés könnyen korrigálható, láng használata nélkül elhelyezhető és védi az aljzatot hőtől és a lángtól a következő réteg leolvasztásakor. 


Felhasználási terület Talajnedvesség és talajpára elleni szigetelésként egy rétegben. Többrétegű csapadékvíz elleni vízszigetelések alsó rétegeként, hőre érzékeny és éghető felületekre, nem hasznosított és hasznosított, valamint jármű-forgalomnak kitett tetők szigetelésére.